ONS VERHAAL

Van een klassiek bouwbedrijf naar voortrekker in moderne bouwtechnieken

KMK is reeds meer dan 10 jaar actief als algemeen bouwbedrijf met tal van sleutel op de deur en algemene bouwprojecten als referentie. Maar door een innovatieve mindset van onze zaakvoerder evolueren wij samen met de tijd naar een meer moderne en efficiënte bouwtechniek van staalframebouw om u nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Wilt u zelf ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Geef ons dan gerust een seintje via onderstaande gegevens en samen met u zullen we kijken naar de best mogelijke oplossingen voor uw bouwproject.

ONZE KERNWAARDEN

KWALITEIT

 
Kwaliteit staat centraal in alles wat wij doen en in weinig andere sectoren is het zo belangrijk. Aandacht aan en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit maakt deel uit van de jobomschrijving van ieder van ons team.  Het is tegelijk een mentaliteit en een continue proces die actief opgevolgd wordt door de zaakvoerder.
 

WAARDE

 

Waarde wordt gereflecteerd in onze toewijding om het allerbeste resultaat te leveren dankzij effectieve processen en het meest optimale gebruik van uw middelen. Ervaren en bekwame projectmanagement, gekoppeld aan superieure uitvoering, zorgen ervoor dat we keer achter keer elk project op tijd en binnen het budget opleveren.

RELATIE

 

Stiptheid betekent veel meer dan enkel op tijd zijn.  Het wijst in de eerste plaats op respect, zowel voor de ander als voor zichzelf. Ook bij onvoorziene omstandigheden doen wij er alles aan om de oorspronkelijk afgesproken termijn te halen.